Untuk siapa kursus ini

  • Sesiapa sahaja yang ingin belajar Nak Buat Filem Pendek dengan Telefon Bimbit

Butiran Kursus

Dalam kursus ini saya akan berkongsi tentang macam mana nak buat video pendek dengan mengunakan telefon bimbit. Filem yang ada element penceritaan dan struktur. Jangan risau, mudah je.


Apa yang anda akan pelajari

Anda suka travel, ambik video dengan telefonbimbit dan Selfie sana sini dan kongsi di laman social? Parents , suka ambik gambar anak-anak, ambik video adegan lucu mereka lepas tu share kat wassap group? Anda foodie? hujung minggu pergi cari makanan viral dan cuba? Buat video komentari , ala-ala host travel? Tak kisah lah apa saja tujuan anda bergambar; bervideo tu pastinya kita nak abadikan kenangan tersebut. Lepas balik dari pengembaraan anda , hmmm tak pasti apa nak buat apa dengan footage-footage yang dalam phone tu. Rugi kalau tak dibuat filem pendek. Di era digital ini, semua orang boleh ada rancangan sendiri. Hanya perlu ada telefon pintar dan account laman social , FB, IG dan you tube. Shoot and share with the world. Saya, Tini Ariffin akan berkongsi dengan anda struktur mudah dan praktikal untuk menerbitkan filem anda sendiri dengan mengunakan telefon bimbit. Ikuti kursus ini dan abadikan pengembaraan anda, filem anda itu nanti lain juga boleh dimanfaatkan oleh orang lain.

Dalam kursus ini saya akan berkongsi tentang macam mana nak buat video pendek dengan mengunakan telefon bimbit. Filem yang ada element penceritaan dan struktur. Jangan risau, mudah je.

Mengenai tutor

6.png
  • 0.00 Instructor Rating
  • 0 Ulasan
  • 43 Pelajar
  • 1 Kursus

Kartini Ariffin

Kartini Ariffin mempunyai pengalaman yang cukup luas dalam bidang media dan kepimpinan. Beliau pernah bertugas di Media Prima Berhad, Celcom Berhad, Red Communications dan iM4U fm. Beliau juga merupakan bekas pengacara rancangan 3R (Respek, Relaks, Respon) dan kini giat menjalankan operasi saluran digital beliau Dbilique.

Maklum Balas pelajar

  • Stars 5
  • 0%
  • Stars 4
  • 0%
  • Stars 3
  • 0%
  • Stars 2
  • 0%
  • Stars 1
  • 0%

0

Rating Kursus

Senarai maklum balas:

Tiada maklum balas untuk kursus ini.

Harga
RM53.90

Langgan Sekarang

    Ciri-ciri utama

  • Modul 6
  • Masa 00:30:07
  • Bahasa Bahasa Melayu